Artikelen

611 Nederlandse profs stemmen op World 11

mixfoto stemming
Gisteren zijn tijdens het FIFA gala in Zurich de elf spelers bekendgemaakt die zijn gekozen in de FIFA FIFPro World 11. De Nederlandse profs denken anders.

De in Nederland door de VVCS georganiseerde stemming leverde ten opzichte van het gisteren gekozen elftal drie wijzigingen op. De Nederlandse profs kozen voor David Alaba en niet voor Dani Alves, voor Paul Pogba in plaats van Toni Kroos en voor Jérôme Boateng in plaats van Gerard Piqué.
Uiteindelijk stemden er ruim 26.500 profs uit 75 landen waaronder 611 profs uit de Nederlandse ere- en eerste divisie. Naast David Alaba, Paul Pogba en Jérôme Boateng werden ook Manuel Neuer, Sergio Ramos, Marcelo, Andres Iniesta, Luka Modric, Luis Suarez, Lionel Messi en Cristiano Ronaldo in het “Nederlandse” team gekozen.
World11 percountry Netherlands

Danny Hesp

Mooi! https://t.co/N4UJYAoRr5

1 dag geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

GM! Vandaag kantoordag bij de #VVCS. De teleurstelling van gisteravond verwerken. @azalkmaar 1-4 en @afcajax loopt overwinning mis.

2 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Op bezoek bij het CFK in Gouda. Al decennia partner van de VVCS.

2 dagen geleden reply retweet favorite

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten