Artikelen

loopbaarportaal1

Het nieuwe, digitale loopbaanportaal is gebouwd onder de vlag van de Stichting CAO. In deze Stichting werken wij samen met de organisatie van de clubs. 

Het doel van het loopbaanportaal is om voetballers te helpen bij het maken van een volgende loopbaankeuze. Uiteraard is het verstandig dat je als speler al tijdens je actieve carrière hierover nadenkt. Maar ook als je al gestopt bent en niet het gevoel hebt dat je na het voetbal een jou perfect passende keuze hebt gemaakt, kun je via het portaal gaan voor een tweede kans.

In het portaal vind je een indrukwekkend aantal testen, vragenlijsten en oefeningen. Deze zijn zorgvuldig geselecteerd en hebben in de praktijk hun waarde al bewezen. Het doel is om jou te helpen met het bepalen van jouw ambities, te ontdekken wat jouw sterke kanten zijn en welk beroep of werkveld voor jou ideaal zou zijn.

Natuurlijk doe je dat niet allemaal zelfstandig. Je wordt hierin begeleid en gestimuleerd. Dat gebeurt door een loopbaancoach. Hij of zij kan jou helpen. De VVCS heeft Arjan Ebbinge in staat gesteld om een post HBO opleiding tot loopbaancoach te volgen. Hij slaagde medio juni 2016 voor zijn examen en mag zich officieel de eerste VVCS loopbaancoach noemen.

Hij is enthousiast aan de slag gegaan en heeft al de nodige geslaagde begeleidingstrajecten op zijn naam staan. Samen met hem maak je een individueel actieplan, bij de uitvoering waarvan hij jou praktisch en mentaal begeleidt. 

Arjan wordt hierin bijgestaan door Marieke Pol. Zij is al geruime tijd verantwoordelijk voor de VVCS re-integratie service. 

Ben je geïnteresseerd, neem dan contact op met Arjan Ebbinge. Dat kan via het kantoor van de VVCS (023-5546930) of rechtstreeks (06 – 42298097) Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Danny Hesp

Onderweg naar @NACnl om voorlichting te geven over intermediairs aan ouders en jeugdspelers. #vvcs

11 uren geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Iedereen geslaagd. En allemaal met een ruime voldoende. Klasse mannen. 💪🏼 Van harte! https://t.co/AqATfZrp5i

9 uren geleden reply retweet favorite

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten