Opleiding Personal Trainer PRO

Wil jij aan de slag als (zelfstandig) erkend Personal Trainer? De meest uitgebreide en complete opleiding Personal Trainer Pro van opleidingspartner Start2Move is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen met specifieke klachten en/of wensen.

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma's Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf op te zetten.

Inhoud Opleiding:

  1. Fitnesstrainer A (11 lesdagen)

  2. Fitnesstrainer B (8 lesdagen)

  3. Sport en Voeding (4 lesdagen)

  4. Personal Trainer Business (2 lesdagen)

 

De 4 onderdelen uit deze opleiding bestaan uit een afwisseling van theorie (o.a. krachttraining, voeding, blessures, testen en meten, klantbegeleiding) en praktijk en worden exclusief aangeboden aan leden van de VVCS. Naast de reguliere lesdagen heb je o.a. toegang tot de online leeromgeving met diverse video’s, powerpoints, een online oefentool en kun je gratis deelnemen aan diverse webinars.

 

Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op: https://www.start2move.nl/pakket-personal-trainer-pro

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

 

Praktische informatie

  • 25 lesdagen van 15.30- 21.30 uur verspreid over ca. 1 jaar*

  • 2 verschillende locaties op 2 verschillende lesdagen

  • In Zwolle start de opleiding op 10 januari 2017 en in Tilburg start de opleiding 11 januari 2017

  • zelfstudie ca. 4-6 uur per week

  • stage ca. 2-3 uur per week

*lesdagen zijn verspreid over de periode januari 2017 tot januari 2018 en worden exclusief aangeboden voor leden van de VVCS. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. wedstrijden, zomer- en winterstop en trainingskampen. Het is bovendien mogelijk om lesdagen kosteloos op een andere locatie of “online” in te halen.

 

Diploma’s en carrière mogelijkheden

Na afronding van de volledige opleiding heb je het hoogste Europees erkende diploma Personal Trainer (niv. 4) en is het mogelijk (zelfstandig) aan de slag te gaan als Personal Trainer. Bovendien ontvang je het certificaat Sport en Voeding en Personal Trainer Business. Er is op dit moment een grote vraag naar erkende Personal Trainers in heel Nederland. Dit diploma biedt volop kansen om direct of na je voetbalcarrière aan de slag te gaan.

Kosten

De volledige opleidingskosten inclusief cursusmaterialen en examens bedragen €3270,-. Betalen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Je betaalt in dat geval in 10 termijnen een bedrag van €329,95 per termijn.

 

Indien je jezelf vóór 1 januari 2017 aanmeldt voor deze opleiding, heb je recht op 10% korting op de opleidingskosten of ontvang je gratis een Polar M600 sporthorloge t.w.v. € 349,95. Daarnaast zijn de subsidiemogelijkheden als VVCS-lid en Contractspeler óók op deze opleiding van toepassing. 

Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk tot 50% van de opleidingskosten terug te vorderen bij de Belastingdienst. Bereken hier je voordeel: https://www.start2move.nl/belastingvoordeel

 

Inschrijven

Voor meer informatie over deze opleiding of over o.a. het inschrijven hiervoor kun je contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 42298097

Start2move logo

Danny Hesp

Ik zou een moord doen voor dit shirt!! @afcajax '87/'88. De herinnering en beelden heb ik, alleen het shirt niet. N… twitter.com/i/web/status/8…

3 dagen geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Matthijs de Ligt werd met 16 jaar al lid bij de #VVCS. Breekt nu in razend tempo door.......waar gaat dit eindigen? ad.nl/sport/wat-snel…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Vandaag oriëntatie-gesprek met de teamleider van de Hbo-studie #Sportkunde. Daarna vervolggesprek in een loopbaanbegeleidings-traject.

4 dagen geleden reply retweet favorite

Extra cursus Prestatiepsychologie

prestatie
Wegens grote belangstelling zal er vanaf 28 maart 2017 een extra cursus Prestatiepsychologie worden gestart. De eerste groep van 15 cursisten, bestaande ...

Lees meer...

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten