Opleiding Personal Trainer PRO

Wil jij aan de slag als (zelfstandig) erkend Personal Trainer? De meest uitgebreide en complete opleiding Personal Trainer Pro van opleidingspartner Start2Move is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen met specifieke klachten en/of wensen.

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma's Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf op te zetten.

Inhoud Opleiding:
1. Fitnesstrainer A (11 lesdagen)
2. Fitnesstrainer B (8 lesdagen)
3. Sport en Voeding (4 lesdagen)
4. Personal Trainer Business (2 lesdagen)

De 4 onderdelen uit deze opleiding bestaan uit een afwisseling van theorie (o.a. krachttraining, voeding, blessures, testen en meten, klantbegeleiding) en praktijk en worden exclusief aangeboden aan leden van de VVCS. Naast de reguliere lesdagen heb je o.a. toegang tot de online leeromgeving met diverse video’s, powerpoints, een online oefentool en kun je gratis deelnemen aan diverse webinars.

Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op: https://www.start2move.nl/pakket-personal-trainer-pro

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Praktische informatie
• 25 lesdagen van 15.30- 21.30 uur verspreid over ca. 1 jaar*
• De opleidingen worden verzorgd bij Health Center Hoenderdaal in Driebergen
• Start: 30 augustus 2017 
• zelfstudie ca. 4-6 uur per week
• stage ca. 2-3 uur per week 
 *lesdagen zijn verspreid over de periode augustus 2017 tot en met augustus 2018 (gemiddeld 1 lesdag per 2 weken) en worden exclusief aangeboden voor leden van de VVCS. Hierbij wordt rekening gehouden met o.a. wedstrijden, zomer- en winterstop en trainingskampen. Het is bovendien mogelijk om lesdagen kosteloos op een andere locatie of “online” in te halen.

Diploma’s en carrière mogelijkheden
Na afronding van de volledige opleiding heb je het hoogste Europees erkende diploma Personal Trainer (niv. 4) en is het mogelijk (zelfstandig) aan de slag te gaan als Personal Trainer. Bovendien ontvang je het certificaat Sport en Voeding en Personal Trainer Business. Er is op dit moment een grote vraag naar erkende Personal Trainers in heel Nederland. Dit diploma biedt volop kansen om direct of na je voetbalcarrière aan de slag te gaan.

Kosten
De volledige opleidingskosten inclusief cursusmaterialen en examens bedragen €3270,-. Betalen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Je betaalt in dat geval in 10 termijnen een bedrag van €329,95 per termijn.

Indien je jezelf vóór 1 augustus 2017 aanmeldt voor deze opleiding, heb je recht op 10% korting op de opleidingskosten of ontvang je gratis een Polar M600 sporthorloge t.w.v. € 349,95. Daarnaast zijn de subsidiemogelijkheden als VVCS-lid en Contractspeler óók op deze opleiding van toepassing.

Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk tot 50% van de opleidingskosten terug te vorderen bij de Belastingdienst. Bereken hier je voordeel: https://www.start2move.nl/belastingvoordeel

Inschrijven
Voor meer informatie over deze opleiding of over o.a. het inschrijven hiervoor kun je contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 42298097.

 

Start2move logo

Danny Hesp

Eerste trainingen Team #VVCS goed verlopen. vvcs.nl/nieuws/1721-te… https://t.co/gTShAH8e2I

20 uren geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Eerste trainingen Team #VVCS goed verlopen. vvcs.nl/nieuws/1721-te… https://t.co/gTShAH8e2I

20 uren geleden reply retweet favorite

Wederom geslaagde Hbo’ers aan de VVCS Academy

Boxel 2

Vorige week hebben voormalig profvoetballers Robert van Boxel en Ramon Voorn succesvol hun Hbo-studie ...

Lees meer...

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten