Prestatiepsychologie

Psycho

Heb je het idee dat er meer uit eigen carrière te halen valt of heb je de ambitie om na je voetbalcarrière met mensen (binnen of buiten het voetbal) te werken, dan is de cursus “prestatiepsychologie” misschien iets voor jou.

Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn?
De cursus “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor betaald voetballers die een antwoord willen krijgen op deze vragen.

Psychologie én presteren staan centraal
Wij gaan uit van de nieuwste inzichten in de psychologie die we behandelen tegen de achtergrond van de topsport. Bij ons geen lange theoretische verhalen maar interessante en praktische bijeenkomsten waar je direct mee aan de slag kunt.

Over de cursus
De cursus prestatiepsychologie is een avondopleiding die bestaat uit 4 bijeenkomsten van 3,5 uur. Daarnaast krijgt iedere deelnemer een individuele sessie waarin de eindopdracht wordt besproken. Als de cursus met succes is afgerond ontvang je een officieel certificaat.
De onderwerpen die behandeld worden hebben betrekking op de ontwikkeling van jezelf en anderen:
1 inzicht in jezelf en anderen
2 jezelf en anderen beïnvloeden
3 leervermogen
4 zelfvertrouwen

Kosten
De kosten voor deze cursus bedragen € 600,-.
Als de contractspeler de cursus  succesvol heeft afgerond kan een subsidie van 25% worden aangevraagd via de VVCS.

Netto kosten: € 450,-

Dit is inclusief studiemateriaal. Uiteraard ontvangt de deelnemer bij succesvolle aftonding een certificaat

Interesse?
Wilt u meer informatie over de cursus, heeft u vragen of wilt u zich inschrijven. Neem dan contact op met  Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Danny Hesp

Ik zou een moord doen voor dit shirt!! @afcajax '87/'88. De herinnering en beelden heb ik, alleen het shirt niet. N… twitter.com/i/web/status/8…

3 dagen geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Matthijs de Ligt werd met 16 jaar al lid bij de #VVCS. Breekt nu in razend tempo door.......waar gaat dit eindigen? ad.nl/sport/wat-snel…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Vandaag oriëntatie-gesprek met de teamleider van de Hbo-studie #Sportkunde. Daarna vervolggesprek in een loopbaanbegeleidings-traject.

4 dagen geleden reply retweet favorite

Extra cursus Prestatiepsychologie

prestatie
Wegens grote belangstelling zal er vanaf 28 maart 2017 een extra cursus Prestatiepsychologie worden gestart. De eerste groep van 15 cursisten, bestaande ...

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten