VVCS Belastingaangifte Service

Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs is al een aantal jaren de fiscale partner van de VVCS. Met raad en daad staan zij de VVCS op het fiscale speelveld bij.
Als lid van de VVCS kun je tegen gereduceerd tarief gebruik maken van de diensten van Punt & Van der Weerdt Belastingadviseurs.

Als je van de Belastingdienst een aangiftebiljet inkomstenbelasting hebt ontvangen, dan moet je dat voor 1 mei van dit jaar indienen. Als je lid bent van de VVCS dan kunnen wij al vanaf een tarief van €175,00 (excl. BTW) jouw aangifte inkomstenbelasting samenstellen.

Het volledige tarievenoverzicht:
De prijs voor een reguliere belastingaangifte is € 175,00 (ex BTW).
Voor een aangifte met zgn. buitenlanddagen is de prijs € 250,00 (ex BTW).
De vanaf-prijs voor een aangifte van de speler en diens partner is € 250,00 (ex BTW).
De vanaf-prijs voor een aangifte van de speler en diens partner met zgn. buitenlanddagen is € 300,00 (ex BTW).

Uiteraard kun je ook voor andere fiscale vragen bij ons terecht. Je kunt dan denken aan bijvoorbeeld het aanvragen van een voorlopige teruggave. Afhankelijk van de gestelde vragen, kan hiervoor een ander uurtarief gelden.

Als je gebruik wilt maken van de aangiftehulp, dan kun je vast beginnen met het verzamelen van de relevante gegevens. Denk dan aan de door de club verstrekte jaaropgave, WOZ-beschikking, jaaropgave inzake de hypotheek of de relevante banksaldi per 30 december.

Neem voor meer informatie over dit onderwerp contact op met Jordy Baron, als belastingadviseur verbonden aan Punt & Van de Weerdt Belastingadviseurs te Den Haag, telefoonnummer: 070-3025 825.

Danny Hesp

Ik zou een moord doen voor dit shirt!! @afcajax '87/'88. De herinnering en beelden heb ik, alleen het shirt niet. N… twitter.com/i/web/status/8…

3 dagen geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Matthijs de Ligt werd met 16 jaar al lid bij de #VVCS. Breekt nu in razend tempo door.......waar gaat dit eindigen? ad.nl/sport/wat-snel…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Vandaag oriëntatie-gesprek met de teamleider van de Hbo-studie #Sportkunde. Daarna vervolggesprek in een loopbaanbegeleidings-traject.

4 dagen geleden reply retweet favorite

© Vereniging van Contractspelers | All right reserved

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten