Financieel


Programma basiskennis calculatie


Werk je graag met cijfers? Spreekt de functie van financieel-economisch medewerker je aan? Dan is de cursus Basiskennis Calculatie (BKC®) de eerste stap op weg naar jouw doel. Tijdens deze cursus word je uitstekend voorbereid op het examen Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Kortom, een logische opstap voor een schitterende loopbaan in de financiële en/of administratieve sector.Aanpak


Deze cursus wordt gekenmerkt door een zeer grote praktijkgerichtheid. Je krijgt bruikbare kennis aangereikt op het gebied van goederenhandel, kostprijscalculaties en het grafisch presenteren van gegevens. Tijdens deze cursus word je uitstekend voorbereid op het officiële examen Basiskennis Calculatie (BKC®) van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Wij bieden je een complete examentraining met tips, trucs en proefexamens. Je wordt begeleid door een ervaren docent. 


In deze cursus word je uitgebreid voorbereid op je examens. Als financieel professional is het cruciaal om de benodigde papieren in huis te hebben. Examens behalen is daarom van groot belang. In de bijeenkomsten spelen oefenvragen ter voorbereiding op het examen een belangrijke rol.Vooropleiding
Je hoeft niet aan bepaalde vooropleidingseisen te voldoen.Voorbereiding en studiebelasting


Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.Online leeromgeving


Tijdens de cursus heb je toegang tot de leeromgeving van de VVCS. Programma


In deze cursus komen onder meer de volgende onderwerpen aan de orde:


Financieel-administratieve berekeningen


 • Elementaire berekeningen

 • Kostprijscalculaties

 • Statistiek en spreadsheetgebruik

  Handel en verzekering


 • Goederenhandel


 • Handel, koop en verkoop

 • Internationale handel

 • Verzekering

  Examentraining


 • Tips en trucs

 • Proefexamens

   

  Examen en diploma

  Als je alle lessen hebt gevolgd en 80% van de opdrachten hebt gemaakt ontvang je een bewijs van deelname. Tevens ben je dan goed voorbereid om deel te nemen aan het examen van de Nederlandse Associatie voor Examinering. Dit examen wordt online geëxamineerd en moet je persoonlijk aanvragen bij het betreffende examenbureau. Bij een succesvol resultaat ontvang je het officiële diploma 'Basiskennis Calculatie (BKC®).

   

  Lesrooster voor Basiskennis Calculatie (BKC®) 

  Planning in overleg. (6 avonden)

  Uw investering

  De kosten voor de opleiding zijn 575 euro. Deze kosten zijn inclusief BTW en lesmaterialen.

  Indien de deelnemer kiest voor een extern landelijk examen, dan moet rekening gehouden worden met de  examenkosten die het landelijk examenbureau in rekening brengt. Deze kosten zijn niet opgenomen in de kosten voor deze cursus.

  Opleidingskosten moeten voor de start van de opleiding zijn voldaan.
  Na ontvangst van de cursuskosten worden de toegangscodes tot de leeromgeving doorgestuurd en komt het lesmateriaal beschikbaar. 

  Inschrijven 


Als je definitief wilt starten met deze cursus, dan kun je jezelf via de onderstaande link inschrijven:http://www.vvcs.nl/inschrijven
Danny Hesp

Onderweg naar @NACnl om voorlichting te geven over intermediairs aan ouders en jeugdspelers. #vvcs

11 uren geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Iedereen geslaagd. En allemaal met een ruime voldoende. Klasse mannen. 💪🏼 Van harte! https://t.co/AqATfZrp5i

9 uren geleden reply retweet favorite

Succesvolle afronding pilot-opleiding Effectief Vergaderen

IMG 2288
Afgelopen woensdag hebben alle deelnemers de Post-HBO opleiding Effectief Vergaderen binnen KNVB-commissies succesvol afgerond.

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten