Subsidies

Subsidies 2016 / 2017 voor VVCS Leden

10% subsidie op alle door de VVCS Academy aangeboden opleidingen en cursussen.

Een speler die minder dan twaalf maanden lid is van de VVCS heeft geen recht op bovenstaande subsidies.

Extra subsidies

Voor alle in Nederland actieve contractspelers, alsook voor hen die als contractspeler in Nederland actief waren in enig seizoen vanaf 2003/2004, geldt een extra subsidiemogelijkheid. Deze wordt toegekend door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.
Bij het overleggen van een bewijs van inschrijving en een persoonlijk betalingsbewijs van een studie of cursus, zal de contractspeler mogelijk gerechtigd zijn tot een subsidie van 15% van het door hem betaalde inschrijfgeld.  Bij een succesvolle afronding van cursus of studiejaar, kan men nogmaals verzoeken om in aanmerking te komen voor een subsidie groot 10% van het betaalde inschrijfgeld.

De verzoeken hiertoe dienen gedocumenteerd gedaan te worden bij de VVCS, ter attentie van Arjan Ebbinge.

Let wel: de totale subsidie is thans gemaximeerd tot € 1.250,- per jaar. De subsidie zoals hiervoor benoemd zal jaarlijks worden vastgesteld door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.

 

Danny Hesp

Ik zou een moord doen voor dit shirt!! @afcajax '87/'88. De herinnering en beelden heb ik, alleen het shirt niet. N… twitter.com/i/web/status/8…

3 dagen geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Matthijs de Ligt werd met 16 jaar al lid bij de #VVCS. Breekt nu in razend tempo door.......waar gaat dit eindigen? ad.nl/sport/wat-snel…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Vandaag oriëntatie-gesprek met de teamleider van de Hbo-studie #Sportkunde. Daarna vervolggesprek in een loopbaanbegeleidings-traject.

4 dagen geleden reply retweet favorite

Extra cursus Prestatiepsychologie

prestatie
Wegens grote belangstelling zal er vanaf 28 maart 2017 een extra cursus Prestatiepsychologie worden gestart. De eerste groep van 15 cursisten, bestaande ...

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten