Subsidies

Subsidies 2017 / 2018 voor VVCS Leden

10% subsidie op alle door de VVCS Academy aangeboden opleidingen en cursussen.

Een speler die minder dan twaalf maanden lid is van de VVCS heeft geen recht op bovenstaande subsidies.

Extra subsidies

Voor alle in Nederland actieve contractspelers, alsook voor hen die als contractspeler in Nederland actief waren in enig seizoen vanaf 2003/2004, geldt een extra subsidiemogelijkheid. Deze wordt toegekend door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.
Bij het overleggen van een bewijs van inschrijving en een persoonlijk betalingsbewijs van een studie of cursus, zal de contractspeler mogelijk gerechtigd zijn tot een subsidie van 15% van het door hem betaalde inschrijfgeld.  Bij een succesvolle afronding van cursus of studiejaar, kan men nogmaals verzoeken om in aanmerking te komen voor een subsidie groot 10% van het betaalde inschrijfgeld.

De verzoeken hiertoe dienen gedocumenteerd gedaan te worden bij de VVCS, ter attentie van Arjan Ebbinge.

Let wel: de totale subsidie is thans gemaximeerd tot € 1.250,- per jaar en geldt enkel voor cursussen of studies vanaf seizoen 2011/2012. De subsidie zoals hiervoor benoemd zal jaarlijks worden vastgesteld door het bestuur van de Stichting CAO voor contractspelers.

 

Danny Hesp

Wij bedanken @Fleddie (7 jaar) en Steef Nieuwendaal (6,5 jaar) voor hun jarenlange inbreng. Succes bij… twitter.com/i/web/status/9…

1 dag geleden reply retweet favorite
Danny Hesp

Kan jouw team dit beter? Doe mee! #AllTogetherChallenge #VVCS @AT_Challenge @Official_JBF twitter.com/AT_Challenge/s…

3 dagen geleden reply retweet favorite
VVCS Academy

Wat mij betreft een ‘grote’ geworden. And still going strong💪🏼van harte, voorzitter! twitter.com/kentudezenog/s…

2 dagen geleden reply retweet favorite

Cursus Startend Ondernemerschap in november weer van start

Startend ondernemer

Ook dit studiejaar zijn de verschillende cursussen weer in trek onder de profvoetballers. Dit leverde alweer de nodige aanmeldingen op ...

Lees meer...

"Scoren met je studie"

Voor onze statistieken en om de website goed te laten functioneren, gebruiken wij cookies. Als u onze site gebruikt, gaan wij ervan uit dat u akkoord bent. Lees hier meer.

Sluiten