Eerste NEMAS Middle Management cursus gestart

8 oktober 2010

De eerste groep Nemas Middle Management studenten aan de VVCS Academy is  officieel gestart.

Na een kennismaking met de docenten volgde een korte inleiding over de mogelijkheden van de virtuele klas en de inhoud van de cursus.

Door deze cursus ontwikkelen de cursisten niet alleen hun leidinggevende capaciteiten, maar ook om deze professioneel te gebruiken.

Een prima cursus dus wanneer je overweegt ooit zelfstandig ondernemer te worden, maar zeker ook een waardevolle aanvulling op al behaalde trainersdiploma’s. Immers, ook als trainer krijg je te maken met het aansturen en begeleiden van groepsprocessen.

Andere onderwerpen die uitgebreid de revue passeren zijn onder meer communicatie, conflicthantering, analyse en strategisch denken.

De VVCS Academy heeft er voor gezorgd dat de gerenommeerde docenten veel praktijkopdrachten uit de sport gebruiken, en daarmee goed weten aan te sluiten bij de dagelijkse praktijk van de studenten.

 

De cursus duurt 6 maanden. Hierbij heb je eens per week een virtuele les. Via zelfstudieopdrachten word je gestimuleerd om het geleerde verder te vertalen naar de praktijk.

 

Besluit je na het Nemas de HBO studie aan de VVCS Academy te gaan volgen, dan heb je vast de eerste vrijstelling binnen.

 

Interesse?

Bel of mail dan Arjan Ebbinge

06 – 42298097 // academy@vvcs.nl