Davy Propper tekent nieuw contract

21 februari 2011

Davy Pröpper heeft afgelopen vrijdagmiddag in het GelreDome zijn handtekening gezet onder een contract dat de middenvelder in elk geval tot 30 juni 2014 aan de Arnhemmers verbindt.

Vitesse en de international van Jong Oranje waren al enige tijd in gesprek over een verlenging van hun contractuele relatie. Interesse van Ajax in de winterstop werd door de club dan ook resoluut van de hand gewezen. Davy wordt een belangrijke speler genoemd, zowel voor nu als de toekomst.

In GelreDome was Pröpper samen met zijn ouders en zaakwaarnemer Louis Laros aanwezig om zijn handtekening te zetten. Voor Vitesse waren algemeen directeur Paul van der Kraan en technisch directeur Ted van Leeuwen bij de ondertekening aanwezig. “Het heeft even geduurd, maar gelukkig is het nu zover. Mijn contract is opgewaardeerd en verlengd tot 2014 met een optie voor nog een jaar. Ik wist dat het goed zou komen”, zei Davy Pröpper direct na de ondertekening.

Ook Ted van Leeuwen was blij dat de jonge middenvelder zijn handtekening heeft gezet. “We waren er al wat langer uit dat Davy Pröpper bij ons zou blijven, maar het heeft wat langer geduurd om het officieel te maken. Davy is een speler voor de toekomst. Het verlengen van de contracten van jonge spelers zijn de eerste stappen van de bouw van Vitesse”, aldus technisch directeur Ted van Leeuwen.