Jason Oost tekent contract bij Excelsior

1 augustus 2011

Jason Oost zal het komende seizoen onder contract staan bij Excelsior. Indien Excelsior zich in het komende seizoen weet te handhaven in de Eredivisie zal het contract automatisch verlengd worden met 1 seizoen.

Excelsior is de 5e Nederlandse club voor de 28-jarige aanvaller. Oost kwam in het verleden uit voor Feyenoord, RKC Waalwijk, Sparta Rotterdam en De Graafschap. De afgelopen twee seizoenen kwam Oost uit voor het Belgische Lommel United, een tweedeklasser. Met deze club miste Oost tot tweemaal toe nipt promotie naar de eerste klasse.

Nu zal Oost toch weer uitkomen voor een club op het hoogste niveau.

Oost is zeer tevreden met zijn nieuwe club en kijkt al uit naar de Rotterdamse derby tegen Feyenoord (aanstaande vrijdag).

‘De afgelopen twee weken heb ik al meegetraind met Excelsior en heb ik een heel goed gevoel gekregen bij deze club. De trainers zijn beiden in het verleden aanvallers geweest en ik kan van beiden nog een hoop leren. Verder vind ik het fantastisch om weer in de Eredivisie uit te komen. In mijn optiek een mooie competitie met aansprekende tegenstanders en goed gevulde stadions.  Het is een mooie uitdaging om met Excelsior behoud in de Eredivisie te bewerkstelligen, te beginnen met de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord.’

Trainer John Lammers is zeer content met zijn nieuwe aanwinst: ‘Jason heeft meer dan 250 wedstrijden op het hoogste niveau achter zijn naam staan. Hij kan op verschillende posities in de voorhoede uit de voeten. Vanwege zijn ervaring en loopvermogen is hij een goede aanwinst voor ons!’

 

Oost heeft zich in de onderhandelingen met Excelsior laten bijstaan door de VVCS.