Voetbaldirect.nl nieuwe webshop partner

14 oktober 2011

De VVCS webshop maakt begin november een doorstart. Haar nieuwe partner is Voetbaldirect.nl, de grootste online voetbalstore in de Benelux.

Vandaag bereikten partijen een akkoord over de voorwaarden van hun samenwerking. De VVCS webshop bleek een uitstekend initiatief. Een groot deel van de VVCS leden bestelde zeer geregeld hun schoenen en andere producten

Voetbaldirect.nl staat bekend om haar indrukwekkende assortiment aan voetbalschoenen en andere voetbalgerelateerde artikelen.
Voor de leden van de VVCS hanteert Voetbaldirect.nl uiteraard speciale tarieven. Zij krijgen 30% korting op voetbalschoenen en 25% op alle overige artikelen.

VVCS voorzitter Danny Hesp: “Na het faillissement van onze vorige partner zijn wij heel snel op zoek gegaan naar een betrouwbare, nieuwe partner. Wij zijn blij en trots op ons nieuwe partnership met Voetbaldirect.nl. In hen hebben wij een bedrijf gevonden met een uitstekende reputatie. Ik vertrouw erop dat onze leden  begin november weer via de VVCS webshop kunnen bestellen”.