FC Den Bosch contracteert Randy Wolters

23 februari 2012

FC Den Bosch heeft overeenstemming bereikt met Randy Wolters over een tweejarig contract, dat de 21-jarige aanvaller aan de club bindt van 1 juli 2012 tot en met 30 juni 2014. Wolters komt deze zomer transfervrij over van FC Emmen.

 

Randy Wolters is geboren op 6 april 1990 in Leiden en begon zijn sportieve carrière bij FC Utrecht. Wolters doorliep er de jeugdopleiding en debuteerde in het seizoen 2007-2008 in de Utrechtse hoofdmacht. In het seizoen 2010-2011 maakte Wolters de overstap naar FC Emmen. In totaal speelde de aanvaller tot op heden 38 competitieduels, waarin hij vijf keer wist te scoren.

 

Technisch directeur Fred van der Hoorn van FC Den Bosch: “Andy is een talentvolle buitenspeler, die zowel op links als op rechts uit de voeten kan. Randy heeft veel snelheid, een goede actie en is in het bezit van een prima voorzet. Wij verwachten dat hij zich bij ons de komende jaren kan door ontwikkelen en voor veel dreiging in de aanval gaat zorgen. We kijken dan ook met veel plezier uit naar de samenwerking.”

 

Randy Wolters zelf is ook blij met de overstap naar de huidige nummer drie van de Jupiler League. Randy hierover: “Dit is pas mijn eerste volledige seizoen in de Jupiler League. Ik denk dat ik bij FC Den Bosch een volgende stap kan maken in mijn ontwikkeling. Ze bewijzen elk jaar weer dat ze om de prijzen mee kunnen spelen en leveren continu spelers af aan Eredivisie clubs. Daarmee bewijzen ze dat ze spelers beter maken en dat is precies wat ik ook wil”.

 

Randy heeft zich in de onderhandelingen met FC Den Bosch laten bijstaan door Louis Laros van de VVCS.