Guus Hupperts verlengt contract bij Roda JC

19 juni 2012

Guus Hupperts zal ook de komende twee jaar onder contract staan bij de club uit Kerkrade. Hupperts maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 17 oktober  2010 in de thuiswedstrijd van Roda JC tegen Vitesse.

De onlangs 20 jaar geworden aanvaller heeft  9 wedstrijden op het hoogste niveau gespeeld, en maakte met name in de laatste wedstrijden van het seizoen 2011-2012 veel indruk met zijn goede invalbeurten. Dit resulteerde in de nodige belangstelling van andere clubs, maar Hupperts besloot zijn carrière bij Roda JC een vervolg te geven. Hupperts: “Ik heb de gehele jeugdopleiding van Roda JC doorlopen, en zit de laatste 3 seizoenen bij de A-selectie. Tot op heden ben ik steeds het veld ingekomen als invaller, maar mijn ambitie is om uit te groeien tot een basisspeler. Ik ken de mensen binnen de club goed en ook met de supporters heb ik een goede band. Dit zorgt ervoor dat ik mij thuis voel bij Roda JC.”

Gerard Wielaert, technisch directeur van Roda JC, is ook tevreden dat Hupperts heeft bijgetekend. “Guus is een talentvolle aanvaller die de gehele opleiding heeft doorlopen. Hij heeft de laatste weken laten zien dat  hij een speler is waar Roda JC nog veel plezier aan gaat beleven.”

Guus Hupperts heeft zich in de onderhandelingen met Roda JC laten bijstaan door de VVCS.