MVV volhardt in kinderachtig gedrag

13 november 2003

MVV-spelers Jeroen van Staveren en Patrick Deckers zijn vanochtend wederom niet toegelaten tot de training. Hoewel beide partijen reeds gisteren door de secretaris van de Arbitragecommissie van de KNVB mondeling op de hoogte zijn gesteld van de drie vonnissen (zie bericht gisteren) presteerde MVV het vanmorgen om de twee spelers opnieuw weg te sturen.

VVCS-jurist mr Louis Everard, die de spelers in het conflict succesvol bijstond, reageerde furieus: ‘ Dit is werkelijk het toppunt van gefrustreerd gedrag. Nadat de spelers reeds zes weken lang onrechtmatig van de training zijn geweerd, tonen zowel trainer Van Deinsen als voorzitter Goumans zich nu opnieuw slechte verliezers. De club maakt zich nu wederom belachelijk, nadat ze zichzelf reeds eerder met verhalen over weggegooide kauwgompapiertjes en één minuut te laat komen te kijk hebben gezet.’

 


Jeroen van Staveren en Patrick Deckers

Van Deinsen liet vanochtend weten dat hij niet reageert voordat hij de vonnissen zwart op wit onder ogen heeft gehad. Jeroen van Staveren en Patrick Deckers zullen zich morgen opnieuw voor de training melden, en hopen dat hen verdere onaangename verrassingen dan bespaard zullen blijven.