Maico Gerritsen en Willem Janssen langer bij VVV-Venlo

4 april 2006

VVV-Venlo heeft zich ook voor de komende jaren verzekerd van de diensten van Maico Gerritsen en Willem Janssen. Beide spelers zijn exponenten van de eigen jeugdopleiding.

Maico Gerritsen was dit jaar op amateurbasis actief voor VVV. Gerritsen ontwikkelde zich dermate goed dat de Venlonaren hem een contract voorlegden. De 20-jarige middenvelder heeft een 2-jarig contract getekend met een optie voor nog een derde seizoen.

De overeenkomst van Willem Janssen (19) liep deze zomer af, maar VVV heeft de optie in zijn contract gelicht. Daardoor blijft hij tot medio 2008 aan VVV verbonden. Tot nu toe speelde Janssen 54 wedstrijden, waarin hij 5 keer scoorde.

Louis Laros en Sjef Blatter van de VVCS voerden namens Janssen en Gerritsen de contractonderhandelingen.

Laros: ‘Dit is een mooie beloning voor twee grote talenten. Het is ontzettend knap dat ze zich zo goed staande weten te houden in de top van de Eerste Divisie. Door de nieuwe verbintenissen kunnen ze zich in alle rust verder ontwikkelen. Bovendien is het een stimulans voor spelers uit de eigen opleiding. Ze zien opnieuw dat de eigen jeugd bij VVV een echte kans krijgt’.