Eerste speler Team VVCS tekent contract

8 juli 2006

Een dag na zijn duel met het Team VVCS tegen TOP Oss kan Reginaldo Marilia de Santos reeds een profcontract tekenen bij VVV-Venlo. Marilia, die de afgelopen drie jaar in Bolivia en zijn vaderland Brazilië speelde, tekent aanstaande maandag een eenjarig contract bij de Venlose eerste divisionist.
Het Team VVCS biedt contractloze spelers de gelegenheid om tijdens wedstrijden scouts en geïnteresseerde clubs te laten zien wat ze in huis hebben. Voor de Braziliaan Marilia leverde dat wel heel snel resultaat op.

Marilia in actie voor het Team VVCS tegen TOP Oss

Gisteren speelde hij onder het oog van VVV-manager Mo Allach een soevereine wedstrijd als vrije verdediger tegen TOP Oss. Tussen de bedrijven door kopte hij ook nog de 2-1 binnen. Vandaag besloot VVV de Braziliaan reeds een eenjarig contract voor te leggen. Het Team VVCS won uiteindelijk met 4-1 van TOP Oss.

Reginaldo Marilia de Santos (30) speelde tussen 1996 en 2002 reeds zeven seizoenen voor Sparta Rotterdam. In 149 competitiewedstrijden (waarvan 144 in de eredivisie) scoorde hij 5 keer voor de Rotterdammers. De afgelopen drie seizoenen was Marilia actief in Bolivia en Brazilië.