Nieuwe spelers in de begeleiding van de VVCS

25 oktober 2006

Een tweetal jeugdspelers van PSV en een A-selectielid van VVV-Venlo hebben een gesprek gehad met de begeleiders van de VVCS en vervolgens besloten zich te laten begeleiden door de VVCS.

De 16-jarige Lars Hutten en de 16-jarige Eelco Horsten waren al door verschillende partijen benaderd om zich door hen te laten begeleiden. Echter na een positief gesprek, waarbij ook de ouders van de spelers aanwezig waren, met Marc van Hintum en Louis Laros besloten zij zich te laten begeleiden door de VVCS. Beide hadden ook reeds van andere spelers en hun ouders positieve verhalen gehoord over de VVCS begeleiding, wat de keuze vergemakkelijkte.
Beide spelers zijn actief in de A1 van PSV. In het team van Patrick Greveraars speelt Hutten in de spits en is Horsten een rechtervleugelverdediger.

Daarnaast heeft ook Robin Janssen, middenvelder van VVV-Venlo, na een goed gesprek met Louis Laros en Marc van Hintum besloten zich voortaan te laten begeleiden door de VVCS. De 19-jarige middenvelder komt uit de eigen opleiding van VVV-Venlo en komt momenteel nog op amateur-basis voor VVV-Venlo uit.