VVCS demonstreert eigen Academy op hoofdkantoor

6 september 2007

De afgelopen week werd de VVCS Academy gepresenteerd, een Hbo-Bachelor opleiding Ondernemerschap, Business Innovation speciaal toegesneden op profvoetballers. Komende week geven de VVCS, Dijdidakt Webleren en hogeschool Saxion Next enkele demonstratielessen: op het VVCS-kantoor, bij TOP Oss en bij PSV.

De eerste demonstratieles zal op 12 september om 11.00 uur gehouden worden op het VVCS-kantoor te Hoofddorp. Hierbij zullen in elk geval spelers van Volendam, Stormvogels/Telstar, Omniworld en Cambuur Leeuwarden aanwezig zijn.
 

Joost Broerse van FC Utrecht maakte reeds kennis met de E-learning methodiek van de VVCS Academy.

Een dag later, op 13 september om 12.30 uur, wordt de VVCS Academy gepresenteerd bij eerste divisieclub TOP Oss. Op 18 september om 13.00 uur tenslotte, wordt de speciale wijze van studeren van de VVCS Academy gedemonstreerd op de Herdgang, het trainingscomplex van PSV.
 
De Hbo-Bachelor Ondernemerschap, Business Innovation kan worden gevolgd op de momenten dat het de profvoetballer het beste uitkomt. Everard: ‘Je volgt je lessen online in virtuele klassen en onder begeleiding van een echte coach. Je staat er dus niet alleen voor, maar je hebt aan de andere kant wel alle vrijheid die je als profvoetballer nodig hebt.’

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden bij de VVCS (023-5546930). De VVCS Academy zal op 1 oktober a.s. van start gaan.