VVCS bereikt akkoord wedstrijdpremies voor spelers VVV-Venlo

20 september 2007

De VVCS heeft namens de spelersgroep van VVV-Venlo een overeenkomst met de Venlose clubleiding bereikt over de wedstrijdpremieregeling. De spelers, die er aanvankelijk zelf niet uitkwamen met de directie, hebben laten weten bijzonder tevreden te zijn met het resultaat.

Het eerste voorstel van de clubleiding van VVV-Venlo was in de ogen van de Venlose spelersgroep veel te mager. Toen het de groep niet lukte een acceptabele overeenkomst te sluiten en de spelers zich weer volledig op het voetbal wilden concentreren, werd de VVCS ingeschakeld.
 

Edwin Linssen

De VVCS-delegatie bestaande uit Ad Dieben en mr. Louis Everard toog verschillende keren naar Venlo om, na ruggespraak met de spelersraad, met de directie en de voorzitter om de tafel te zitten.
 
Uiteindelijk werd er een resultaat bereikt dat door de spelersraad aan de volledige spelersgroep werd voorgelegd en unaniem werd geaccepteerd.
 
VVV-aanvoerder Edwin Linssen: ‘Iedereen was supertevreden. Niet alleen over het resultaat, maar ook over de wijze waarop de VVCS de onderhandelingen voor ons hebben gevoerd en over de communicatie van de VVCS naar ons toe.’
 
Als blijk van waardering lieten de spelers vanochtend dan ook een smakelijke Limburgse vlaai op het VVCS-kantoor in Hoofddorp bezorgen.