MS Excel 2010

De cursus Excel 2010 is bedoeld voor iedereen die de basismogelijkheden van het spreadsheetprogramma Excel professioneel wil gebruiken. Tijdens de cursus leer je hoe je op een efficiënte manier cijfermateriaal verwerkt en hoe je met eenvoudige formules complexe berekeningen maakt. Databases, (draai)tabellen, macro’s en formulieren. Tijdens de cursus Excel leer je de basisvaardigheden die nodig zijn om met Excel te kunnen werken. Aan de hand van praktische opdrachten ervaar je welke mogelijkheden het pakket biedt in jouw eigen bedrijfs- of privé-situatie. De cursus laat je stapsgewijs kennismaken met de verschillende onderdelen van dit digitale rekenbladprogramma dat bekend staat om zijn ontelbare mogelijkheden.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor beginners die nog nauwelijks met MS Excel hebben gewerkt.

Gewenste vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig.

Cursusduur
10 weken waarin je 4 lesbijeenkomsten volgt van anderhalf uur.

Hoe werken we?
De cursus bestaat uit lesbijeenkomsten en cursusmateriaal dat je digitaal krijgt aangeboden in een aantal interactieve e-learningmodules. Je houdt daarnaast digitaal contact met jouw docent. Je kunt grote delen van de cursus zelfstandig volgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Resultaat
Na afloop van de cursus bent je in staat om zelfstandig met het programma teksten te verwerken inclusief opmaak, tabellen en kolommen, nummering en mailmerge.

Certificering
Na de laatste les maak je een online toets. Na voldoende resultaat krijg je een certificaat van deelname.

Huiswerkbelasting
Je moet rekening houden met 2 uur oefenen per week.

Vervolgopleiding
Geen.

Startdata
De meeste cursussen starten meerdere keren per jaar.

Uw investering
Het cursusgeld bedraagt €250,= . De prijs is inclusief studiemateriaal en deelname aan het examen.

Programma
Gegevensinvoer;
Werkbladopmaak;
Werken met formules;
Werken met functies;
Werken met meerdere werkbladen;
Grafieken.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heb je vragen over de cursus of wil je jezelf inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar academy@vvcs.nl.

Direct inschrijven