MS Outlook / Email

Wil je leren hoe jij jouw email, taken en agenda beheert via de computer? Word je in uw dagelijkse bezigheden geconfronteerd met email, taken en uw agenda die steeds beter op elkaar moeten worden afgestemd? Heb je het gevoel dat je adequater met jouw agenda om zou kunnen gaan? Volg dan de cursus MS Outlook. Tijdens de cursus leer je de basisvaardigheden van het meest gebruikte emailprogramma ter wereld, dat niet alleen vele mogelijkheden biedt, maar uiteindelijk ook eenvoudig is in gebruik. De cursus leert je stapsgewijs hoe je jouw contacten, email, taken en agenda adequaat integreert zodat je jouw privé en zakelijke bezigheden goed en efficiënt organiseert. De cursus ondersteunt jou met praktische tips en individuele richtlijnen, zodat je het geleerde direct kunt toepassen in de praktijk.

Voor wie?
De cursus is bedoeld voor beginners die nog nauwelijks met het programma MS Outlook hebben gewerkt en voor hen die de mogelijkheden van het programma beter willen benutten.

Gewenste vooropleiding
Er is geen vooropleiding nodig.

Cursusduur
10 weken waarin je 4 lesbijeenkomsten volgt van anderhalf uur.

Hoe werken we?
De cursus bestaat uit lesbijeenkomsten en cursusmateriaal dat je digitaal krijgt aangeboden in een aantal interactieve e-learningmodules. Je houdt daarnaast digitaal contact met jouw docent. Je kunt grote delen van de cursus zelfstandig volgen op het tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Resultaat
Na afloop van de cursus ken je de basisprincipes van het programma MS Outlook. Je kunt jouw contacten, email, taken en agenda gemakkelijk en geïntegreerd beheren.

Certificering
Na de laatste les maak je een online toets. Na voldoende resultaat krijg je een certificaat van deelname.

Huiswerkbelasting
Je moet rekening houden met 2 uur oefenen per week.

Vervolgopleiding
Geen.

Startdata
De meeste cursussen starten meerdere keren per jaar.

Uw investering
Het cursusgeld bedraagt €250,= . De prijs is inclusief studiemateriaal en deelname aan het examen.

Programma
Basisbeginselen van het programma Outlook;
Uw contacten beheren;
Uw email beheren;
Uw taken beheren;
Uw agenda beheren;
Outlook en social media (Facebook, LinkedIn, Twitter);
Outlook en uw smartphone.

Meer informatie, advies en inschrijving
Heb je vragen over de cursus of wil je jezelf inschrijven, bel voor meer informatie Arjan Ebbinge (06-42298097) of mail naar academy@vvcs.nl.

Direct inschrijven