Prestatiepsychologie

Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn? De cursus “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor betaald voetballers die een antwoord willen krijgen op deze vragen.

Individueel opleidingstraject

Heb je het idee dat er nog meer uit je eigen carrière te halen valt of heb je altijd al interesse gehad in hoe mensen komen tot topprestaties? Dan is het individuele opleidingstraject “prestatiepsychologie” misschien iets voor jou. In dit individuele opleidingstraject worden jouw ervaringen als uitgangspunt genomen om nog meer te halen uit jezelf en anderen.

Meer info

Klassikaal opleidingstraject

Heb je het idee dat er meer uit eigen carrière te halen valt of heb je de ambitie om na je voetbalcarrière met mensen (binnen of buiten het voetbal) te werken, dan is de klassikale cursus “prestatiepsychologie” misschien iets voor jou. Wat motiveert ons en waarom reageren jij en ik verschillend op situaties? Hoe kun je meer uit jezelf halen en hoe help je anderen om succesvol te zijn? De klassikale cursus “prestatiepsychologie” is ontwikkeld voor betaald voetballers die een antwoord willen krijgen op deze vragen.

Meer info