Ahmed Ammi op huurbasis terug naar zijn oude club VVV-Venlo

31 augustus 2012

Ahmed Ammi speelt de rest van seizoen voor VVV-Venlo. Ammi wordt voor één seizoen gehuurd van ADO Den Haag.

Ahmed Ammi komt met deze verhuurperiode terug op zijn oude nest. De 31-jarige back maakte in seizoen 2001|02 zijn profdebuut bij de Venlose club en speelde daar 6 seizoenen. Vervolgens kwam hij drie seizoenen voor NAC in actie en sinds de zomer van 2008 staat hij onder contract bij ADO Den Haag.

Wim Dusseldorp over Ammi : “Ahmed Ammi ken ik nog uit mijn tijd als hoofdtrainer in Venlo. Hij is een solide back die graag mee opkomt en is een plaag voor zowel de aanvallers als de verdedigers van de tegenstander. Ahmed is zeer gemotiveerd om tijdens zijn tweede Venlose periode de club te helpen om in de eredivisie te blijven.”

 

Ahmed Ammi: “Bij ADO Den Haag heb ik een hele mooie periode beleefd met als hoogtepunt het seizoen onder John van den Brom waarin we zelfs Europees voetbal behaalden. Op dit moment zag het er niet naar uit dat ik een plaats in de basis zou kunnen veroveren onder Maurice Steyn. Daar was ik blij dat VVV-Venlo belangstelling toonde. Voor mij voelt dit echt als thuiskomen en ga ik er alles aan doen om de doelstelling, handhaving, te bewerkstelligen.”