Algemene ledenvergadering VVCS in Akersloot

1 maart 2018

Gistermiddag vond de jaarlijkse VVCS algemene ledenvergadering plaats.

Dit jaar werd als vergaderlocatie gekozen voor Hotel v/d Valk Akersloot, met aansluitend een bezoek aan de TOTO KNVB halve finale bekerwedstrijd AZ – FC Twente. Naast het bestuur, het voltallig personeel was een groot aantal (oud)spelers aanwezig.

Na het openingswoord van Danny Hesp volgde een uitleg van het financieel jaarverslag over het seizoen 2016/2017 en een toelichting op de begroting voor het huidige seizoen 2017/2018 door penningmeester Theo Migchelsen. Na de financiën passeerde alle door de VVCS geleverde diensten cijfermatig de revue. Daaruit blijkt dat steeds meer spelers gebruik maken van één of meer van deze diensten. De VVCS Academy telde vorig jaar zelfs 150 studerende profs, een record.

Uit de vele door de VVCS behandelde juridische dossiers werden enkele dossiers met een bijzondere lading kort gememoreerd. Dit betrof zowel zaken, welke zich afspeelden in eigen land, als in het buitenland. De aanwezige leden bleken zeer tevreden met het huidige brede dienstenpakket van de VVCS. De opdracht van hen is dan ook om te proberen dit op het huidige hoge niveau te houden.

Na het buffet vertrokken alle aanwezigen naar het AFAS stadion om de wedstrijd bij te wonen. Al met al kan dus gesproken worden van een even nuttig als geslaagd evenement.