Algemene ledenvergadering VVCS in combinatie met AZ – FC Twente

16 februari 2018

Op woensdag 28 februari vindt de jaarlijkse algemene ledenvergadering van de VVCS plaats.

Dit jaar is gekozen om de vergadering te koppelen aan de TOTO KNVB halve finale bekerwedstrijd AZ – FC Twente. De vergadering zal vooraf plaatsvinden in het Van der Valk Hotel in Akersloot.

Na het buffet zal Danny Hesp een toelichting geven over de werkzaamheden gedurende het voorbije seizoen. Penningmeester Theo Migchelsen zal het financieel jaarverslag over het seizoen 2016/2017, de voorgestelde statuten wijziging en de begroting voor het huidige seizoen 2017/2018 presenteren.

Na de vergadering zal een ieder die aanwezig is worden uitgenodigd mee te gaan naar de spannende halve finale wedstrijd in het AFAS stadion in Alkmaar.

Vanwege een gemaximeerd aantal toegangsbewijzen en parkeerkaarten moeten leden zich snel aanmelden. Daarbij stellen wij als regel: wie het eerst komt, wie het eerst maalt. De vergadering begint stipt om 17.00 uur en zal plaatsvinden in het Van der Valk Hotel te Akersloot. Om 18.00 uur zal het hele gezelschap met eigen vervoer afreizen naar het stadion waar de wedstrijd om 18.30 uur begint.

VVCS leden kunnen zich aanmelden op info@vvcs.nl

Bekijk de routebeschrijving naar het Van der Valk Hotel.