Bart Biemans op huurbasis naar FC Den Bosch

28 januari 2016

 

 

Bart Biemans zal het komende half jaar uitkomen voor FC Den Bosch. De 27 jarige Belgische verdediger maakte zijn debuut in het betaald voetbal in het seizoen 2008-2009 bij Willem II. Na 3 seizoenen maakte Bart Biemans de overstap naar Roda JC.

 

Afgelopen seizoen promoveerde hij met de club uit Kerkrade weer terug naar de Eredivisie. Bart speelde tot op heden 187 wedstrijden in het betaalde voetbal en wist daarin 16 keer te scoren.
Bart Biemans over zijn overgang: ” In de voorbereiding op het huidige seizoen ben ik geblesseerd geraakt en mijn herstel heeft best wat tijd gekost. De trainer koos in die periode voor andere spelers. Weer fit heb ik daardoor maar weinig minuten mogen maken. Met het aantrekken van een aantal nieuwe spelers in deze winter window werd het perspectief op spelen voor mijn nog minder. Daarom heb ik besloten om een nieuwe stap te zetten. Ik ben blij met de kans welke FC Den Bosch mij geeft. Mooi is dat wij de kwartfinale van de KNVB beker spelen. Uiteraard wil ik met mijn nieuwe clulb heel graag de play-offs voor promotie naar de Eredivisie halen.”

 

Bart Biemans heeft zich laten bijstaan door Patrick van Diemen.