Charles Kazlauskas tot medio 2015 onder contract bij Helmond Sport

29 november 2012

Charles Kazlauskas heeft overeenstemming bereikt met Helmond Sport om zijn huidige contract met twee jaar te verlengen. Kazlauskas is al sinds juli 2009 actief voor de club uit Helmond en speelde reeds 110 wedstrijden in het rood-zwarte tenue. Eerder speelde Kazlauskas onder meer voor NEC, Fortuna Sittard en FC Oss.

Kazlauskas is zelf uiteraard zeer enthousiast over zijn nieuwe verbintenis: “Ik ben erg blij met de verlenging van mijn contract. Er spreekt veel vertrouwen uit het feit dat ik nu al heb kunnen bijtekenen. De afgelopen jaren hebben wij met Helmond Sport telkens de play-offs gehaald en goed gepresteerd. Dit is onder andere toe te schrijven aan de goede organisatie van de club en de prima teamspirit in onze selectie. Ik heb het uitstekend naar mijn zin bij Helmond Sport en ik hoop dat we gezamenlijk mooie sportieve succes kunnen behalen in de komende periode.

Algemeen directeur Mario Captein legt op de website van de club uit dat ook de club zeer content is met het aanblijven van Kazlauskas; “Charles is een speler die al bijna 4 jaar bij ons actief is en veel ervaring in de Jupiler League heeft. Charles kan op verschillende posities op het veld uit de voeten en hij is erg belangrijk voor de groep.”

Kazlauskas heeft zich in de onderhandelingen met Helmond Sport laten bijstaan door de VVCS.