Daan Disveld tekent contract bij FC Den Bosch tot medio 2017

26 mei 2015

Daan Disveld zal de komende twee seizoenen onder contract staan bij FC Den Bosch.

De rechtervleugelverdediger maakt transfervrij de overstap naar FC Den Bosch.
De 21-jarige Daan heeft de gehele jeugdopleiding van N.E.C. Nijmegen doorlopen. Gedurende deze periode kwam Daan ook uit voor verschillende Nederlandse jeugdteams. Hoogtepunt voor Daan was het Europees Kampioenschap onder 17 jaar, hij mocht als aanvoerder de beker in ontvangst nemen voor het behalen van de eerste prijs. Daan maakt zijn debuut bij N.E.C. in het seizoen 2013-2014, tijdens een uitwedstrijd tegen FC Groningen. Afgelopen seizoen speelde Daan 6 duels bij N.E.C. en werd hij met de Nijmegenaren kampioen in de Jupiler League.
Trainer/Coach René van Eck over Daan: “Daan is een talentvolle, energieke rechtervleugelverdediger met leiderscapaciteiten, hij is een echte winnaar. Daan kan eveneens uitstekend uit de voeten in het centrum van de verdediging. Wij zijn zeer blij met zijn komst.”

Daan over zijn overstap naar FC Den Bosch: “Ik heb een hele fijne tijd gehad bij N.E.C. Ik ben blij met de kans die FC Den Bosch mij nu biedt, ik kijk al uit naar de eerste training van het nieuwe seizoen.”

Daan Disveld heeft zich in de onderhandelingen met FC Den Bosch laten bijstaan door de VVCS.