Contract Danny Bakker opengebroken en verlengd met drie seizoenen bij ADO Den Haag

4 mei 2015

Danny Bakker zette vrijdagmiddag zijn handtekening onder een nieuw contract dat hem de komende drie seizoenen aan ADO Den Haag bindt.

Danny Bakker, die op zijn twaalfde jaar bij ADO Den Haag in de C2 instroomde, speelde eerder voor de Haagse amateurclubs Laakkwartier en Juventas en komt uit het Haagse Laakkwartier.

Danny Bakker kwam op 17-jarige leeftijd al bij de selectie en maakte in maart 2013 zijn debuut op 18-jarige leeftijd. Meteen liet hij zien mee te kunnen met het niveau van de Eredivisie. Inmiddels heeft Danny Bakker 42 wedstrijden in de Eredivisie gespeeld, waarin hij 3 keer scoorde. 

Technisch manager Rob Meppelink: “ADO Den Haag is blij en trots zo’n groot talent uit de eigen stad langer aan zich te kunnen binden en we hopen de multifunctionele Danny Bakker de komende jaren verder te zien groeien in het Kyocera Stadion”.

Danny Bakker: “Dit voelt als een grote beloning voor het harde werken, dit seizoen was voor mij een beetje teleurstellend wegens blessures maar ik heb er alles aan gedaan om weer snel fit te worden. Dat ik na mijn blessure weer direct in de basis stond heeft mij veel vertrouwen gegeven.
Ik ben een jongen van de stad en ben hier zeker nog niet klaar. Ik hoop mijzelf bij ADO de komende tijd door te ontwikkelen en de volgende stap in mijn ontwikkeling te zetten. Ik heb er alle vertrouwen in dat hier in Den Haag mooie dingen staan te gebeuren”.

Danny Bakker werd in de onderhandelingen met ADO Den Haag bijgestaan door Louis Laros van de VVCS.