David Meul verlengt zijn contract bij Willem II tot medio 2015

10 juli 2013

David Meul zal de komende twee jaar wederom onder contract staan bij Willem II.

David kwam de laatste twee seizoenen ook al uit voor de Tricolores. In zijn eerste jaar promoveerde David naar de Eredivisie, maar afgelopen seizoen bleek Willem II niet bij machte om zich in de hoogste divisie te handhaven. De 32 –jarige David begon zijn carrière in het seizoen 2001-2002 bij SK Beveren. Via Racing Mechelen en Hamme belandde hij in Griekenland.  Na 1 seizoen aldaar kwam hij in de zomer van 2008 uit voor Team VVCS. Zijn goede prestaties bleven niet onopgemerkt, en hij tekende een contract bij Fortuna Sittard. Na 1 jaar in Sittard volgde twee mooie jaren bij SC Cambuur, waar telkenmale de promotie op een haar na werd gemist. Komend seizoen wordt zijn derde jaar in dienst bij Willem II.

David: ”Ik heb het heel goed naar mijn zin bij Willem II. Het is een mooie club met fantastische supporters en alle voorwaarden om tot goede prestaties te komen zijn hier aanwezig. Komend seizoen zijn we aan onze stand verplicht om bovenin mee te draaien en hopelijk kunnen wij promoveren”.

Jurgen Streppel, trainer en technisch manager van Willem II is ook tevreden met het aanblijven van Meul: ”David is een ervaren doelman met een fantastische mentaliteit. Hij heeft het hier de laatste twee seizoenen goed gedaan, en is een belangrijke factor in de kleedkamer. Ik ben dan ook zeer tevreden dat hij nog twee jaar bij ons onder de lat zal staan”.

David heeft zich in de onderhandelingen met Willem II laten bijstaan door de VVCS.