Davy Pröpper verlengt bij PSV

23 augustus 2016

PSV en Davy Pröpper hebben vrijdag overeenstemming bereikt over verlenging van het contract van de middenvelder tot medio 2020.

De huidige verbintenis van Pröpper met PSV zou in de zomer van 2019 aflopen. “Ik ben hier nog niet klaar”, aldus Pröpper.

‘Gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden’
Davy Pröpper kwam vorige zomer over van Vitesse en groeide in zijn eerste jaar direct uit tot steunpilaar. In de Eredivisie was hij goed voor 10 goals in 33 wedstrijden en daarmee had hij een aanzienlijk aandeel in het 23e landskampioenschap. In de UEFA Champions League schoot de geboren Arnhemmer PSV hoogstpersoonlijk naar de achtste finale door in het laatste groepsduel (tegen CSKA Moskou) van afstand de winnende te maken. “Het is leuk om een goed jaar te hebben gehad. Een jaar met mooie prijzen, daarom ga ik hier graag verder”, aldus de Oranje-international. “Ik ben hier ook nog niet klaar, want ik heb het heel erg naar mijn zin bij PSV. In de zomer heb ik goed nagedacht over interesse van bijvoorbeeld Zenit Sint-Petersburg maar ik wil nu gewoon blijven. Ik heb het gevoel dat ik hier nog veel beter kan worden.”
Bron: PSV.nl

Klik hier voor het volledige artikel.