Deelnemers TCII-pilot hebben hun diploma ‘in the pocket’

3 februari 2015

Afgelopen week ontvingen alle 12 deelnemers aan de TCII-pilot hun diploma. Zij ontvingen dit diploma uit handen van hun docenten Gert Aandewiel en Roger Schouwenaar.

De VVCS is als medeorganisator van deze pilot natuurlijk trots op een slagingspercentage van 100%.

De KNVB benadrukte tijdens de diploma-uitreiking bij monde van Nico Romeijn (Manager Voetbal Academie KNVB) nog maar eens erg blij te zijn met de ervaringen van deze pilotgroep. Zo was het opvallend dat er in deze groep wederom geen enkele afvaller was. Daarnaast roemde hij het hoge niveau van de individuen. Een ander opvallend punt dat tijdens de diploma-uitreiking naar voren kwam, was de positieve manier waarop de twee ‘nieuwelingen’ Carlos Aalbers en Richard van Heulen werden opgenomen in deze bestaande groep. “Een teken van goed leiderschap. En laat dat nu juist een belangrijke competentie zijn van een trainer.” Aldus de docenten.

De VVCS is ervan overtuigd dat maatwerk voor actieve profvoetballers die deze opleidingen willen volgen essentieel is. De KNVB beaamt dit en gezien het succes is de huidige pilot omgezet in een vaste, jaarlijkse opleiding. Zo zijn er in september 2014 alweer twee groepen van start gegaan en zal er in februari wederom een groep met 20 (ex-)contractspelers van start gaan om de versnelde  TCIII-cursus te volgen.

De VVCS is hier uiteraard erg verheugd over. De VVCS beseft dat dit natuurlijk mede te danken is aan de inzet van de deelnemers van de pilot-groep. De VVCS wil dan ook de volgende deelnemers hiervoor danken en feliciteren met het door hen behaalde TCII-diploma:
– Jhon van Beukering
– Nicky Hofs
– Daniël Nijhof
– Edwin Linssen
– Carlos Aalbers
– Mark Looms
– Remco v/d Schaaf
– Ivo Rossen
– Ruud v/d Rijt
– Richard van Heulen
– Michel Breuer
– Denny Landzaat