Diploma-uitreiking VVCS Academy

16 oktober 2013

Gisteren vond in het kantoor van de VVCS de jaarlijkse diploma-uitreiking plaats. Onder toeziend oog van familie, vrienden en clubvertegenwoordigers ontvingen maar liefst 23 voetballers hun diploma.

Eén daarvan was er voor Frank van Mosselveld. Hij ontving zijn Hbo-Bachelor na een zware studie van vier-en-half  jaar. De overige spelers ontvingen hun Mbo-diploma Commercieel medewerker of Junior accountmanager. Zij hebben hun opleidingen afgerond binnen één jaar.

Frank van Mosselveld is van de 2e lichting Hbo-studenten die de studie Topsportmanagement & Ondernemerschap heeft gevolgd aan de VVCS Academy. Van deze lichting is hij de derde die zijn Bachelor heeft gehaald en daarmee alweer de achtste student in totaal die een volledig erkende Hbo-studie heeft afgerond aan de VVCS Academy. Een prima prestatie. Er waren voor Frank dan ook mooie woorden van zijn docent en afstudeerbegeleider Rob Pranger.

Hoewel de ervaring ons inmiddels leert dat het zeer wel mogelijk is om een Mbo-opleiding binnen één jaar af te ronden, blijft het elke keer toch weer bijzonder om te zien welke ontwikkeling de veelal jonge topsporters in zo’n jaar doormaken. Een ieder werd dan ook individueel toegesproken en gecomplimenteerd door hun vakdocent Albert van Nijnatten.

Ook de VVCS is trots op de jongens die hun diploma hebben behaald. Wij willen hen dan ook van harte feliciteren.

Alle geslaagden op een rijtje:

Hbo-Bachelor
– Frank van Mosselveld

Commercieel medewerker niveau 3
– Rai Vloet
– Mohamed Rayhi
– Michaël Maria
– Michael Verrips
– Stijn Spierings
– Bryan Zwart
– Damian van Bruggen
– Stan Bijl
– Stefan de Jong
– Mike Havekotte

Junior accountmanager niveau 4
– Meraj Allahdad
– Mike Busse
– Chiel Kramer
– Frits Dantuma
– Paul Beekmans
– Lars Nieuwpoort
– Maarten v/d Want
– Chavez Uitenwerf
– Emre Bilgin
– Flynn Jochems
– Joël Veltman
– Derwin Martina