Even voorstellen…Marlon Versteeg

2 december 2014

 

Vanaf september 2014 zijn er 12 jonge voetballers begonnen met de nieuwe Mbo-opleiding Verkoper aan de VVCS Academy. Middels een kort interview stellen we graag deze talenten aan u voor. Deze week Vitesse-talent Marlon Versteeg.

Marlon, vertel in het kort eens iets over jezelf?
“Mijn naam is Marlon Versteeg. Ik ben 17 jaar oud en woon met mijn ouders en zus in Arnhem. Ik speel nu voor het 7e jaar in de jeugd van Vitesse. Mijn positie is spits. Qua karakter ben ik een rustige en beleefde jongen.”

Welke opleiding volg je aan de VVCS Academy?
“Ik ben in september begonnen met de Mbo-opleiding Verkoper aan de VVCS Academy.”

Waarom heb je gekozen voor de VVCS Academy en wat is het voordeel t.o.v. andere opleidingen?
“Ik heb gekozen voor de VVCS Academy omdat het goed te combineren is met het voetbal. Het voordeel is dat je in de avond thuis les hebt en dat je dan overdags gewoon kan trainen en focussen op het voetbal.”

Je loopt ook stage, waar doe je dit en hoe bevalt het?
“Ik loop stage bij Aktie Sport in Arnhem , het bevalt me goed, het is een leuke winkel om stage bij te lopen.”

Wanneer denk je klaar te zijn met de opleiding?
“Ik ga er vanuit dat ik de opleiding na 1 jaar heb afgerond. De kans is groot dat ik daarna nog doorga op een hoger niveau.”

Hoe zie jij je eigen toekomst?
“In de toekomst hoop ik dat profvoetballer mijn beroep is.”

Als je geen profvoetballer wordt, wat zou je dan gaan doen?
“Dan zou ik graag eigenaar zijn van een sportzaak.”

Hoogtepunt/dieptepunt tot nu toe?
“Hoogtepunt tot nu toe is het spelen van de bekerfinale vorig seizoen. Dieptepunt is de blessure die ik aan het begin van dit seizoen heb gehad.”

Wat zijn jouw sterke en zwakke punten?
“Mijn sterke punten zijn dat ik nooit opgeef en er altijd voor blijf gaan.
Mijn zwakke punt is dat ik niet tegen mijn verlies kan.”

Wat is je favoriete vakantieland?
“Mijn favoriete vakantieland is Spanje. Ik ga er al jaren heen, het is er altijd leuk en fantastisch weer.”

Wat doe je het liefst in je vrije tijd?
“In mijn vrije tijd game ik het liefst of doe ik andere leuke dingen met mijn vrienden.”