Feestelijke diploma-uitreiking voor de hbo-studenten van de VVCS Academy

22 mei 2019

Gisterenavond ontvingen maar liefst vijf studenten van de VVCS Academy hun hbo-bachelor. Dit gebeurde tijdens de diploma-uitreiking in het kantoor van de VVCS te Hoofddorp.

Hoewel de studenten hun hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap enige tijd geleden al hadden afgerond, werd deze bijzondere prestatie met het uitreiken van hun bachelor officieel bekrachtigd.
Ten overstaan van familie, vrienden, en medewerkers van de VVCS werden Ingo van Weert, Simon van Zeelst, Jurjan Mannes, Dirk Marcellis en Moreno Rutten tijdens de uitreiking in het zonnetje gezet.

Na de welkomstwoorden van Arjan Ebbinge en HBO Drechtsteden-directeur Sjoerd Wiersma, werden de afgestudeerden nog eenmaal toegesproken door hun afstudeerbegeleider Rob Pranger. Per individu blikte hij terug op de (af)studeerfase. Dit leverde vanzelfsprekend leuke anekdotes op, maar zeer zeker ook mooie, waarderende woorden.

Voordat alle genodigden richting de afstudeerborrel gingen, werd er nog tijd genomen om de handtekeningen van de bachelors te vereeuwigen op de ‘Wall of Fame’ van de VVCS Academy. Daarbij werden uiteraard ook de nodige foto’s genomen. Al met al dus wederom een geslaagde diploma-uitreiking.

Wij willen Ingo, Simon, Jurjan, Dirk en Moreno hierbij nogmaals feliciteren met hun behaalde diploma. Een prestatie van formaat.