Guus Hupperts maakt de overstap naar KSC Lokeren.

8 augustus 2016

 

Guus Hupperts heeft een contract ondertekend dat hem tot medio 2020 zal binden aan KSC Lokeren. De 24-jarige aanvaller stond nog tot 2018 onder contract bij AZ Alkmaar maar maakt nu tussentijds de overstap naar de Belgische Eerste klasser uit Lokeren.

 

Hupperts maakte zijn debuut in het betaalde voetbal op 17 oktober 2010 voor Roda JC. Hij kwam tot 2014 uit voor de club uit Kerkrade en in deze periode speelde Guus 75 wedstrijden waarin hij 13 maal wist te scoren. Ook speelde hij in deze periode 5 maal voor Nederland U21. Door zijn goede spel wist Guus in de zomer van 2014 een transfer naar AZ te bewerkstelligen. In zijn eerste seizoen  in Alkmaarse dienst kwam Guus tot 28 optredens. Afgelopen seizoen speelde hij 13 maal voor AZ alvorens hij zich in de winterwindow van 2016 liet verhuren aan Willem II. Met deze ploeg wist hij zich te handhaven in de Eredivisie.

 

Guus Hupperts over zijn overgang: “ Ik ben erg blij met deze overstap. AZ is een schitterende club maar het zag ernaar uit dat ik weinig aan spelen toe zou komen. Ik ben echter erg ambitieus en bij KSC Lokeren krijg ik weer een nieuwe kans. Ik ken de Belgische competitie goed aangezien ik in mijn periode bij Roda JC veel Belgische collega’s heb gehad en dan volg je de competitie toch op een andere manier”.

 

Klik hier voor het volledige artikel.