Hans van Arum en John Roox vormen staf Team VVCS 2014

19 juni 2014

Hans van Arum zal vanaf 26 juni Team VVCS onder zijn hoede nemen. Hij zal daarbij geassisteerd worden door ex-Roda JC  keeperstrainer John Roox.

Hans van Arum: “Ik zie het als een leuke en uitdagende gelegenheid om mijn vak als coach bij dit team uit te oefenen. Ik kijk weer erg uit naar het dagelijks werken met spelers, om ze goed voor te bereiden en te ondersteunen in een mogelijk nieuw kans in het betaald voetbal. Ook de VVCS wil ik bedanken voor deze kans om mijzelf als coach te presenteren.”

Danny Hesp is blij met de invulling van de staf voor deze editie. Hesp: “Hans is een uitstekende trainer met ervaring op alle niveaus in het betaald voetbal. John was de afgelopen 5 jaar keeperstrainer op het hoogste niveau bij Roda JC. Beide brengen dus veel ervaring mee welke goed van pas zal komen bij Team VVCS . Hans zal de trainingen en coaching bij de wedstrijden voor zijn rekening nemen. John zal specifiek met de keepers aan de slag gaan. Met deze staf hoop ik dat uiteindelijk veel spelers weer een nieuwe werkgever zullen vinden.”

Het volledige programma van Team VVCS:

Programma Team VVCS 2014