Harm Zeinstra start ‘Keepen met een Doel’

26 mei 2015

Harm Zeinstra staat elke dag op het veld met de uitdaging om zichzelf te verbeteren. Dit wil hij uitdragen via zijn net gestarte bedrijf Keepen met een Doel.

Door het geven van inspirerende trainingen wil Keepen met een Doel keepers helpen zich verder te ontwikkelen. Daarnaast wil Keepen met een Doel kennis delen om zo trainers, clubs en keepers te helpen met het nastreven van hun doelen. Keepen met een Doel heeft een innovatieve blik op het keepersvak. Achter elke oefening en training zit een specifieke gedachte, welke ook gedeeld wordt met de keepers en keeperstrainers. De vraag ‘waarom we doen wat we doen’, staat altijd centraal in de trainingen.
Keepen met een Doel zet zich ook in om verbindingen tot stand te brengen tussen clubs, (keeper)trainers en keepers. Keepen met een Doel gelooft dat het delen van visie en ervaringen een positieve bijdrage levert aan het niveau en het plezier van de keepers in Nederland.

De onderneming richt zich op keepers van alle leeftijden. Clubs, organisaties en individuele keepers kunnen Harm Zeinstra inhuren voor het geven van keeperstrainingen aan junioren en senioren, demonstratietrainingen, keepen van penaltybokalen, organisatie en ondersteuning voor keepersdagen en persoonlijke coaching.

Voor meer informatie kijk op de Facebook pagina van Keepen met een doel , Twitter @KeepmeteenDoel of op de website keepenmeteendoel.nl.