Jesse van Bezooijen tekent eerste contract bij NAC Breda

7 april 2015

Jesse van Bezooijen speelt de komende seizoenen voor NAC Breda. De 20-jarige centrale verdediger tekende een contract dat hem tot medio 2017 aan NAC zal verbinden.

Van Bezooijen is een exponent van de jeugdopleiding van NAC. Vanaf de B-jeugd speelt Van Bezooijen als centrale verdediger. Dit seizoen maakte hij zijn officiële debuut in het eerste elftal in de bekerwedstrijd tegen Fortuna Sittard. In de competitie speelde Van Bezooijen tot op heden 4  wedstrijden in het eerste elftal.

Jesse van Bezooijen over zijn eerste contract: “Ik ben ontzettend trots dat ik vandaag mijn eerste contract heb mogen ondertekenen. Het was als jonge speler een droom  om profvoetballer te worden  en dat is uitgekomen. Nu moet ik mij verder ontwikkelen en zorgen dat ik in de toekomst een vaste basisspeler van NAC ga worden.”
Trainer Robert Maaskant: “Ik zie de toekomst rooskleurig in. Het is mooi dat weer een speler uit de opleiding een contract ondertekent, een beloning voor het harde werken van Jesse. Als Jesse zich op dezelfde wijze blijft ontwikkelen gaat NAC nog veel plezier aan hem beleven!”

Jesse van Bezooijen heeft zich in de onderhandelingen met NAC laten bijstaan door de VVCS.