Mike van der Hoorn officieel gepresenteerd bij Ajax

11 juli 2013

Mike van der Hoorn heeft vandaag een contract bij Ajax ondertekend dat hem tot medio 2017 aan de club uit de hoofdstad zal binden.

Mike deed dit onder toeziend oog van directeur voetbalzaken Marc Overmars, algemeen directeur Michael Kinsbergen en zijn familie.

Voor Mike is dit uiteraard een bijzondere dag: “Deze zomer heb ik op het EK met Jong Oranje al een paar jongens goed leren kennen. We hebben regelmatig gesproken over Ajax en ik hoorde alleen maar positieve geluiden. Ik ben blij dat alles nu is afgerond en ik kan gaan starten met de trainingen. Het is nog niet bekend welk nummer ik zal krijgen, dat zal binnenkort met de technische staf besproken worden”.

Trainer Frank de Boer was in een eerder stadium op de site van Ajax al zeer positief over Mike: “Mike geldt als een groot talent en dergelijke talenten willen we graag hebben bij Ajax. Hij heeft een fantastisch postuur voor een centrale verdediger en is ondanks zijn lengte nog vrij snel ook. Bovendien is hij pas 20 jaar. Hij kan zich de komende jaren volop ontwikkelen bij ons”.

Mike van der Hoorn heeft zich in de onderhandelingen met Ajax laten bijstaan door de VVCS.