Nando Wormgoor tekent 2-jarig contract bij RKC Waalwijk

28 april 2015

Verdediger Nando Wormgoor is ook de komende twee seizoenen RKC-er. De 23-jarige verdediger die momenteel gehuurd wordt van FC Dordrecht tekent een contract voor twee jaar, welke op 1 juli 2015 in zal gaan.

Algemeen directeur Remco Oversier is zeer verheugd met de verbintenis: ‘Nando heeft laten zien dat hij over specifieke kwaliteiten beschikt en bovendien past hij goed in de toekomstvisie van RKC Waalwijk. Ondanks interesse van verschillende clubs kiest Nando bewust voor RKC Waalwijk, omdat hij hier het vertrouwen en de ruimte krijgt om zich verder te ontwikkelen.’

Wormgoor kwam in de winterstop over van eredivisionist FC Dordrecht, waar hij 10 wedstrijden in het eerste elftal speelde. Hij maakte zijn debuut voor RKC  op 16 januari 2015, toen hij in de slotfase van de wedstrijd mocht invallen tegen Roda JC. Op 7 maart 2015 startte Wormgoor voor het eerst in de basis en is sindsdien een vaste kracht in de formatie van Peter van den Berg. Inmiddels startte Wormgoor negen wedstrijden in de basis in dienst van de Waalwijkers.
Nando Wormgoor: ‘Ik ben blij dat de doelstelling die ik in de winterstop met de club heb geformuleerd tot uiting is gekomen. Namelijk weer een vaste basisspeler worden om een nieuw contract te verdienen. Voor mij was het vanzelfsprekend dat, ondanks de interesse van andere clubs, ik dit wilde doen bij de club die mij die kans heeft gegeven. Ik ben van mening dat ik mij bij RKC Waalwijk nog optimaal kan door ontwikkelen en ik tezamen met de club de volgende stap kan maken.’
Nando heeft zich in de onderhandelingen met RKC Waalwijk laten bijstaan door Louis Laros van de VVCS.