Nayib Lagouireh tekent bij Roda JC

18 juni 2014

Nayib Lagouireh zal de komende twee seizoenen uitkomen voor bij Roda JC. De 23 jarige Belgische aanvaller maakt de overstap van FC Eindhoven.

Lagouireh zette zijn eerste stappen op het voetbalveld bij het Belgische Verbroedering Geel. Zijn talent bleef niet lang onopgemerkt want al snel maakte hij de stap naar Feyenoord waar hij zijn verdere jeugdopleiding genoot. In seizoen 2010-2011 maakte Nayib zijn debuut in het betaalde voetbal voor het Rotterdamse Excelsior. Na 2 seizoenen gespeeld te hebben voor de ploeg uit Kralingen verkaste Nayib naar FC Eindhoven. In zijn laatste contractjaar voor FC Eindhoven scoorde Nayib 10 maal.
Statutair directeur Wim Collard van Roda JC over het aantrekken van Nayib: “ Nayib stond al geruime tijd hoog op onze lijst. Hij is een snelle rechtsbuiten met scorend vermogen. We zijn blij dat hij voor Roda JC heeft gekozen”.
Ook Nayib is zeer content met zijn nieuwe contract:” Roda JC is een mooie club die eigenlijk in de Eredivisie hoort te spelen. Ze hebben een grote vaste groep supporters en een schitterend stadion. Ik zie dit als een prima stap in mijn voetbalcarrière”.

Lagouireh heeft zich in de onderhandelingen met Roda JC laten bijstaan door de VVCS.