Ook de nieuwe lichting Hbo-studenten is begonnen

28 augustus 2013

Deze week zijn de nieuwe Hbo-studenten die de studie Topsportmanagement & Ondernemerschap volgen aan de VVCS Academy begonnen met het studiejaar.

Traditiegetrouw begonnen zij met een klassikale introductiebijeenkomst in het kantoor van FIFPro/VVCS te Hoofddorp. Het voornaamste doel van zo’n klassikale bijeenkomst is dat de studenten kunnen kennismaken met de docenten en hun medestudenten. Tevens krijgen zij een uitgebreide uitleg over hun studie en de hypermoderne wijze van studeren aan de VVCS Academy. Het perfecte bewijs hiervan werd direct geleverd. Tim Janssen woonde de bijeenkomst live vanuit Denemarken virtueel bij.

De studenten die gekozen hebben voor de Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap behoren alweer tot de 7e lichting van deze studie aan VVCS Academy. De VVCS startte met haar eigen Academy in 2007.

De VVCS gaat ervan uit dat ook deze lichting Hbo-studenten het goede en succesvolle voorbeeld van de vorige lichtingen zal volgen en wenst hen veel succes aan de VVCS Academy.

De 7e lichting Hbo’ers bestaat uit de volgende personen:

– Menno Heerkes
– Stephen Warmolts
– Joost van Aken
– Wout Droste
– Robin Tijms
– Erik Betjes
– Ralf Seuntjens
– Casper van Beers
– Frits Dantuma
– Tim Janssen
– Gieljan Tissingh
– Sander Heesakkers
– Richard Stolte