Opnieuw een geslaagde HBO diploma uitreiking bij VVCS Academy

20 oktober 2023

Dinsdag 10 oktober was er weer een HBO diploma-uitreiking op het VVCS kantoor. De groep met spelers bestond uit 11 geslaagden, voornamelijk 2- en 4-jarige HBO studenten en enkelen ontvingen hun propedeuse.

Sommige afstudeerontwerpen waren voetbalgerelateerd. Zo werd er onderzoek gedaan naar het inzetten van profvoetballers ter vergroting van het sponsor-engagement bij BVO’s en naar het mobiliteitsvraagstuk rondom stadions. Maar er werd ook geschreven over het toepassen van beveiligingscamera’s in de binnenstad, de duurzame sportschool, het pedagogen collectief en over een geheel nieuw concept voor 2 sauzen in 1 knijpfles.

Arjan Ebbinge: ”De studenten mogen echt supertrots zijn! Een HBO diploma halen naast het voetbal of werk vergt toewijding en discipline. Daarom wilden we samen met HBO Academy ook voor deze groep weer een feestelijke avond organiseren om het officiële document uit te reiken en aansluitend met familie en vrienden te toosten op dit mooie resultaat.

Nogmaals van harte gefeliciteerd met deze formidabele prestatie, Joost van Aken, Feyo Glim, Mees Kaandorp, Jesse Schuurman, Julian Lelieveld, Daan Maas, Robin Schouten, Rick Dekker, Gerben Euwijk, Lester Strijker en Max Maas!”

Bo van Essen, Ferhat Gorgulu, Niek van der Velden, Teun Bijleveld, Jordy Bruijn behaalden al wel een diploma, maar hebben nog geen moment gehad om het officieel in ontvangst te nemen. Ook aan hen alle felicitaties en tot een volgende gelegenheid.