Opleiding Personal Trainer PRO

3 december 2013

Wil jij aan de slag als (zelfstandig) erkend Personal Trainer? De meest uitgebreide en complete opleiding Personal Trainer Pro van opleidingspartner Start2Move is geschikt voor de ambitieuze profvoetballer die als erkend Personal Trainer zelfstandig aan de slag wil met diverse doelgroepen met specifieke klachten en/of wensen.

Na succesvolle afronding van deze opleiding ben je in het bezit van de Europees erkende Fit!vak diploma’s Fitnesstrainer A en B en heb je tijdens het onderdeel Sport en Voeding geleerd om specifieke (sport)voedingsbegeleiding aan te bieden. Daarnaast zal het onderdeel Personal Trainer Business je voorbereiden om als Personal Trainer je eigen bedrijf op te zetten.

Inhoud Opleiding:

Fitnesstrainer A (11 lesdagen)

Fitnesstrainer B (8 lesdagen)

Sport en Voeding (4 lesdagen)

Personal Trainer Business (2 lesdagen)

De 4 onderdelen uit deze opleiding bestaan uit een afwisseling van theorie (o.a. krachttraining, voeding, blessures, testen en meten, klantbegeleiding) en praktijk en worden exclusief aangeboden aan leden van de VVCS. Naast de reguliere lesdagen heb je o.a. toegang tot de online leeromgeving met diverse video’s, powerpoints, een online oefentool en kun je gratis deelnemen aan diverse webinars.

Kijk voor de uitgebreide mogelijkheden op: https://www.start2move.nl/

Vooropleiding
Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

Praktische informatie
• 25 lesdagen verspreid over ca. 1 jaar
• De opleidingen worden verzorgd op een locatie bij jou in de buurt*
• Start: meerdere startdata mogelijk**
• Zelfstudie ca. 4-6 uur per week
• Stage ca. 2-3 uur per week

* Het is mogelijk om lesdagen kosteloos op een andere locatie of “online” in te halen.
**De start is verspreid over de periode augustus 2017 tot en met augustus 2018 (gemiddeld 1 lesdag per 2 weken) en worden exclusief aangeboden voor leden van de VVCS met een korting van 10%.

Diploma’s en carrière mogelijkheden

Na afronding van de volledige opleiding heb je het hoogste Europees erkende diploma Personal Trainer (niv. 4) en is het mogelijk (zelfstandig) aan de slag te gaan als Personal Trainer. Bovendien ontvang je het certificaat Sport en Voeding en Personal Trainer Business. Er is op dit moment een grote vraag naar erkende Personal Trainers in heel Nederland. Dit diploma biedt volop kansen om direct of na je voetbalcarrière aan de slag te gaan.

Kosten

De volledige opleidingskosten inclusief cursusmaterialen en examens bedragen €3270,-. Betalen in termijnen is uiteraard ook mogelijk. Je betaalt in dat geval in 10 termijnen een bedrag van €329,95 per termijn.

Indien je jezelf vóór 1 januari 2017 aanmeldt voor deze opleiding, heb je recht op 10% korting op de opleidingskosten of ontvang je gratis een Polar M600 sporthorloge t.w.v. € 349,95. Daarnaast zijn de subsidiemogelijkheden als VVCS-lid en Contractspeler óók op deze opleiding van toepassing.

Afhankelijk van je inkomen is het mogelijk tot 50% van de opleidingskosten terug te vorderen bij de Belastingdienst. Bereken hier je voordeel: https://www.start2move.nl/

Inschrijven

Voor meer informatie over deze opleiding of over o.a. het inschrijven hiervoor kun je contact opnemen met Arjan Ebbinge. Hij is te bereiken via e-mail: a.ebbinge@vvcs.nl of telefonisch: 06 42298097