Rabo Topsportdesk: jouw financiële coach

26 april 2017

Als topsporter moet je presteren op het juiste moment, op de juiste plaats. Dat vergt focus, concentratie en een goede conditie. Zorgen om je financiën kun je daarbij niet gebruiken. De Rabo Topsportdesk neemt deze zorg graag uit handen.

Of je nu in Nederland voetbalt of in het buitenland, voor iedere voetballer heeft de Rabo Topsportdesk een advies op maat. En ga je naar het buitenland? Dan reizen we met je mee want de dienstverlening van de Topsportdesk gaat over de grenzen heen. Wij kennen de voetbalwereld goed. Als Rabobank kunnen we de regisseursrol pakken op het gebied van financiën en bieden we jou de financiële coaching die je als topsporter verwacht.

De Rabo Topsportdesk zorgt voor:
• overzicht, financiële rust en gemak;
• advies voor een leven nu en na je topsport carrière;
• flexibele oplossingen;
• inzicht in je financiële situatie nu en in de toekomst.

De Topsportdesk is er voor alle topsporters, of je nu veel of (nog) weinig verdient met je sport. Ben je naast sportief succesvol ook financieel erg succesvol, dan is Vermogensmanagement een waardevolle toevoeging voor jou! Vermogensmanager Artur Kox is aan de Topsportdesk gekoppeld om de vermogende sporters nog beter te kunnen bedienen.
Artur: ‘Vermogen vraagt precisie. Daarom draait Vermogensmanagement van de Rabobank om jouw persoonlijke Vermogensplan. Daarin berekenen we zorgvuldig hoeveel rendement je nodig hebt om je doelen en ambities te kunnen realiseren, maar ook hoeveel risico dat met zich meebrengt. We geven inzicht in je financiële mogelijkheden, zodat je weloverwogen keuzes kunt maken. Steeds opnieuw. Want een goed Vermogensplan is nooit af’.

Jij presteert, wij zorgen voor de financiën.
Rabo Topsportdesk

Wil jij weten wat we voor jou kunnen betekenen, neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak op telefoonnummer (040) 293 65 96 of via emailadres
topsportdesk.eindhoven-veldhoven@rabobank.nl.