Ruud Boymans ontvangt zijn Hbo Bachelor-diploma

5 maart 2013

Ruud Boymans rondde eind december reeds zijn Hbo-studie Topsportmanagement & Ondernemerschap af,  afgelopen week ontving hij dan ook zijn welverdiende diploma.

Normaal gesproken gebeurt dat vanzelfsprekend eerder, maar aangezien Ruud het erg druk had in de eerste twee maanden van 2013 was zulks niet mogelijk. De drukke bezigheden hadden onder meer te maken met het traditionele trainingskamp in de winterstop. Dit deed hij overigens nog met zijn voormalige club AZ. Niet veel later verkaste Ruud naar zijn huidige club NEC. Doordat hij ook nog moest verhuizen naar Nijmegen en de volledige focus op zijn nieuwe club wilde richten, was een uitreiking niet eerder mogelijk.

Nu Ruud eenmaal zijn draai heeft gevonden bij NEC en ook gesetteld is in Nijmegen, vond de VVCS Academy de tijd rijp voor het uitreiken van zijn Hbo Bachelor-diploma.
Om hem toch enigszins te verrassen was teamgenoot en vriend Erik Falkenburg in het complot betrokken. Erik had Ruud uitgenodigd voor een etentje in een restaurant in het centrum van Nijmegen. Onder het eten kwam VVCS Academy medewerker Arjan Ebbinge binnen om aan Ruud het diploma te overhandigen.

Uiteraard was Ruud zeer blij met deze ‘overval’ en benadrukte hij nog eens zeer blij te zijn deze studie gedaan te hebben. Overigens ondervindt Ruud nu al profijt van zijn studie, aangezien hij bezig is met een goed doel project in het buitenland.