Sjors Verdellen fiere koploper met MVV Maastricht

13 november 2012

MVV Maastricht is na 12 wedstrijden de trotse koploper in de Jupiler League. De ploeg uit het zuiden behaalde inmiddels 29 punten, 5 punten meer dan FC Dordrecht en Sparta die gezamenlijk de tweede plaats bezetten. Voor MVV een fantastische start. Eén van de sterkhouders is Sjors Verdellen, reden voor het VVCS webteam om contact met hem op te nemen.

“Sjors, de stemming zal wel goed zijn op de club”?
Verdellen:”De stemming is fantastisch, iedereen komt met plezier naar de training. Er wordt keihard gewerkt maar wel in een prima sfeer. Niemand had aan het begin van het seizoen verwacht dat we na twaalf wedstrijden bovenaan zouden staan met maar één verliespartij. Vorige week verloren we van Sparta, maar gelukkig hebben we afgelopen vrijdag veerkracht getoond door 4-0 te winnen van FC Den Bosch. Persoonlijk ben ik van mening dat de uitslag wel enigszins geflatteerd was maar de score staat. Aanstaande vrijdag spelen we de topper tegen FC Dordrecht, wederom een mooie wedstrijd.

 

 

“Zo te horen loopt bij jou alles op rolletjes”?
Verdellen:”Ik mag zeker niet klagen. Wij wonen inmiddels vlakbij Maastricht aangezien ik naast het voetbal ook nog bij Q-park werk. Dit is de hoofdsponsor van MVV en op tijden dat ik niet train ben ik daar werkzaam, erg leuk en ondertussen kan ik mij maatschappelijk voorbereiden op de periode na het voetbal. Dit betekent dat ik veel uren maak, maar door de verhuizing heb ik veel minder reistijd en meer tijd voor mijn gezin. De combinatie voetbal en werk is ideaal, zeker nu het met MVV zo goed gaat. Uiteindelijk ben ik wel topsporter en wil ik zo goed mogelijk presteren als individu en met het team. Ik hoop dat wij de goede lijn kunnen vasthouden, dan wordt dit een schitterend seizoen”.