Speler Team Sloveense vakbond nu met Slovenië tegen Oranje

29 maart 2007

Afgelopen zomer speelde hij nog in het team voor contractloze spelers van de Sloveense spelersvakbond. Via deze tegenhanger van het Team VVCS vond Ermin Rakovic weer een nieuwe club, werd vervolgens in december gekozen tot speler van het jaar en speelde gisteren in het Sloveense elftal tegen Oranje.

Ermin Rakovic meldde zich afgelopen zomer aan bij het Team SPINS, dat net als het Team VVCS deelnam aan het FIFPro Tournament in Rijnsburg. Rakovic nam zelf echter niet deel aan het toernooi. Door met het Team SPINS met 4-1 te winnen van NK Domžale – en éénmaal te scoren – verdiende hij reeds een week voor het toernooi een contract bij de nummer twee van vorig seizoen.
 

Ermin Rakovic met de trofee van Sloveens voetballer van het jaar

Rakovic draaide vervolgens zo’n goed seizoen dat hij in december door zijn collega’s werd gekozen tot Sloveens voetballer van het jaar. En gisteren stond hij in de basis van het Sloveens elftal dat tegen Oranje speelde. Zo kan het lopen!

 
Het Team SPINS en het Team VVCS nemen ook komende zomer weer deel aan het FIFPro Tournament, dat op 21 en 22 juli in Lissabon zal plaatsvinden.