SPORT- EN BEWEGINGSLEIDER NIEUWE MBO-OPLEIDING AAN DE VVCS ACADEMY

7 juni 2016

De VVCS Academy begint vanaf het schooljaar 2016/2017 met een nieuwe Mbo-opleiding. Na overleg met onze leden, clubvertegenwoordigers en docenten is gekozen voor de opleiding Sport- en Bewegingsleider niveau 3.

Als sport je hobby is, wil je niets liever dan daar je werk van maken. Hoe leuk is het dan als je jouw sportcarrière kan combineren met een sportgerichte opleiding waarmee je ook nog een Mbo-3 diploma kunt behalen? Met het behalen van dit waardevolle Mbo-diploma wordt een uitstekende basis gelegd voor een verdere (sport)carrière.

De VVCS is ervan overtuigd dat deze opleiding nog beter gecombineerd kan worden met de vele trainings- en wedstrijdverplichtingen. Zeker doordat het stagegedeelte voornamelijk op de club uitgevoerd kan worden. Vele clubs hebben al aangegeven hier hun medewerking aan te verlenen. Mede ook omdat zij de meerwaarde inzien van het inzetten van voetballers voor verscheidenen clubactiviteiten.

Naast het stagegedeelte, volgen de deelnemers uiteraard ook theorielessen. Zoals gebruikelijk bij onze Mbo-opleidingen, zijn deze lessen een combinatie van virtuele- en klassikale bijeenkomsten. Door dit gecombineerd aan te bieden, wordt de meeste flexibiliteit geboden. En daarbij zijn de meeste topsporters gebaat.

De VVCS organiseert regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten over deze nieuwe opleiding. Wil je hierbij aanwezig zijn stuur dan een mail naar Arjan Ebbinge, Opleidingsmanager VVCS Academy.

Je kunt Arjan natuurlijk ook altijd even bellen of mailen voor meer informatie.
–     e-mail: academy@vvcs.nl
–     telefoon: 06-422 98 0 97